Burger Shack

Burger Shack

Glutenfri burger fra Burger Shack:

Jeg har endnu et lækkert burger sted at dele med dig, hvor du også kan tilkøbe en glutenfri bolle! Jeg har prøvet Burger Shack et par gange efterhånden og det bare godt, synes jeg. Spiser du glutenfrit, kan du tilkøbe en glutenfri bolle for kun 10 kr., hvilket er rigtig dejligt – nogle steder er det jo 25kr., eller noget lignende, så en 10’er, er virkelig skønt!

Jeg synes virkelig godt om Burger Shack, da burgeren stadigvæk smager helt fantastisk med den glutenfrie bolle. Jeg plejer at vælge en vegan version af burgeren, da de har en rigtig god plantebaseret bøf efter min mening. Derudover smager deres fritter også mega godt og er krydret med rosmarin!

Hos Burger Shack får du en dejlig stor menu til pengene og du bliver i den grad mæt. Jeg har kun gode ting at sige om Burger Shack, og synes helt sikkert de fortjener et besøg.

Jeg håber, at du kan fornemme på billederne, hvor lækkert det er. For en glutenintolerant som mig, synes jeg i hvert fald, at denne burger og menu i det hele taget kan noget. Det er en varm anbefaling fra mig til dig, hvad enten du spiser glutenfrit eller bare skal prøve et nyt burger sted!

Du er velkommen til at følge med på min Instagram @christineheller, hvor jeg hyppigt deler hverdags øjeblikke, en del glutenfrit mad og meget andet. ✨ Jeg ønsker dig en skøn skøn dag!

ADRESSE:

Du kan se alle Burger Shacks restauranter ved at klikke lige HER.

Instagram: @burgershack.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.