GLUTENFRI takeaway i disse tider

GLUTENFRI takeaway i disse tider

Inspiration til glutenfri takeaway

Jeg har fået takeaway fra et par steder den seneste måned og tænkte, at jeg ville dele stederne med dig! Det er alt sammen fra glutenfrie caféer/restauranter, og er også nogle af mine yndlingssteder. I disse tider er jeg specielt glad for at købe takeaway en gang i mellem, for at hjælpe diverse restauranter og caféer. Nu har vejret jo heldigvis også været skønt, så det kan også nydes i en park for eksempel eller andre hyggelige steder.

HUG bageri

Det første sted som jeg ofte køber fra, er ikke som sådan takeaway, men en glutenfri bager, som ligger i København. Jeg har skrevet et helt indlæg om bageriet, som du kan læse lige HER. Jeg vil fremhæve dette sted, da HUG laver de bedste glutenfrie boller, brød, søde sager mm. Vi har blandt andet købt glutenfrie tebirkes, boller og kanelsnegle til fødselsdage, og det var virkelig bare lækkert. Generelt har jeg købt hos HUG i et stykke tid nu, og kan helt klart anbefale dig at prøve det, hvis du ikke kender det.

JAGGER

Har du lyst til takeaway som frokost eller aftensmad, OG har du lyst til burger, så kan du prøve Jagger. Jeg synes personligt, at du kan få en af de bedste glutenfrie burgere hos Jagger, da deres glutenfrie bolle virkelig bare smager godt, og har en god konsistens. Udover den gode glutenfrie bolle, er indholdet i burgeren rigtig lækkert, og så er det en nogenlunde fornuftigt pris for en glutenfri burger.

Jeg har også lavet et seperat indlæg om Jagger, som du kan finde lige HER.

GRØD

Er det en lækker morgenmad eller frokost du ønsker at spise i det gode vejr, eller hjemme på sofaen med film, så vil jeg anbefale Grød. Jeg har i flere år spist fra Grød, og det er et af mine absolut yndlingssteder. Grød har mange glutenfrie muligheder på menukortet, og så smager alt bare rigtig godt synes jeg. Grød er perfekt som takeaway i disse tider synes jeg og kan nydes, hvor som helst.

På billedet nedenfor er chiagrøden glutenfri, men de to andre retter er desværre ikke. Dog kan du som sagt få meget andet lækkert og glutenfrit! Jeg har ligesom ovenstående steder skrevet et seperat indlæg om Grød, så tryk HER, hvis du vil læse mere.

@groedcph

WOKSHOP

Har du lyst til glutenfri asiatisk mad, så tilbyder Wokshop også takeaway. Der er også på dette menukort mange glutenfrie og forskellige retter, så jeg vil mene, at der er noget for enhver smag. Dette ville være perfekt som frokost eller aftensmad, og vi har blandt andet nydt mad fra Wokshop som aftensmad en dag, hvor det var nemmest med takeaway.

Wokshop er en all time favorite herhjemme, hvis den står på takeaway. Jeg vil i sær anbefale det til dig, som heller ikke kan tåle/ikke spiser gluten.

Jeg håber, at du får lyst til at prøve nogle af disse steder! Jeg er i hvert fald stor fan af dem alle sammen 💛 Har du allerede bestilt takeaway i disse tider for at hjælpe nogle restauranter og caféer?

Derudover, synes jeg, at det ville mega fedt, hvis du vil være med i Facebookgruppen “Glutenfri Livsstilsguide”. Her kan vi dele glutenfrie tips med hinanden, og du bliver informeret, hver gang der er nyt indlæg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *