H.U.G bageri

H.U.G bageri

H.U.G bageri er et bageri, som er 100% glutenfrit! Bageriet ligger i København på Østerbro, og er helt fantastisk efter min mening. Jeg har nu endelig prøvet noget bagværk derfra, og jeg er virkelig imponeret. Da jeg har levet glutenfrit i snart 10 år, har jeg også prøvet en masse forskellige glutenfrie brød og boller, og dette må være mit nye favorit sted! Jeg købte to forskellige boller, og jeg synes personligt ikke, at de smagte glutenfrit. De smagte fantastisk som to almindelige lækre boller. Udover den gode smag, var begge boller luftige, hvilket jeg også føler, er svært at opleve med andre glutenfrie produkter.

Derudover har jeg prøvet en opskrift på fastelavnsboller fra H.U.G bageri herhjemme, og dette har jeg også lavet et indlæg om! Du kan læse, hvordan det gik lige her.

Jeg vil klart anbefale dig at købe noget bagværk fra H.U.G bageri, hvis du ikke kan tåle gluten, lever glutenfrit eller bare er nysgerrig. Bageriet har også et par veganske produkter, hvis du kunne tænke dig at prøve det. Den varmeste anbefaling til H.U.G bageri herfra! Jeg kommer 100% igen <3 

ADRESSE:

Øster Farimagsgade 20, 2100 København Ø

Instagram: @h.u.g.bageri

4 thoughts on “H.U.G bageri

  1. GLUTENFRI takeaway i København disse tider - Christine Heller

    […] bager, som ligger i København. Jeg har skrevet et helt indlæg om bageriet, som du kan læse lige HER. Jeg vil fremhæve dette sted, da HUG laver de bedste glutenfrie boller, brød, søde sager mm. Vi […]

  2. Idéer til glutenfri frokost derhjemme og til takeaway - Christine Heller

    […] fra HUG bageri i København. Kender du ikke til HUG har jeg skrevet et indlæg om bageriet lige HER. Jeg spiste her på den ene skive spinat, avocado, et smilende æg, salt, peber og karse – […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *