Hard Rock Cafe Marbella

Hard Rock Cafe Marbella

Befinder du dig i Sydspanien omkring Marbella, og leder efter et spisested med glutenfrie muligheder, så er Hard Rock Cafestedet. Hard Rock Cafe har forskellige glutenfrie muligheder på menukortet, for eksempel nachos, lækre salater, glutenfri burger (!) og kød. Der er lidt for en hver smag på Hard Rock, og jeg er personligt fan af deres glutenfrie burger eller nachos. 

Igennem 8-9 år var min familie og jeg i Sydspanien, og hver gang tog vi til havnen Puerto Banús i Marbella. Det var derfor også en tradition at spise aftensmad på Hard Rock hver gang, hvilket var godt og hyggeligt. Jeg synes det er et godt sted at spise, hvis du ikke kan tåle gluten, da deres glutenfrie retter er gode. Første gang jeg spiste deres glutenfrie burger blev jeg positivt overrasket, og har spist den flere gange efterfølgende.

Udover, at der er glutenfrie retter og maden er god, så laver Hard Rock også nogle lækre drikkevarer. Jeg har ofte fået en shake/smoothie eller lemonade, da de virkelig er gode! Dem vil jeg også anbefale at prøve, hvis du besøger Hard Rock. 

Befinder du dig i området, så synes jeg du skal prøve Hard Rock. Som glutenallergiker har jeg haft gode oplevelser der! 

ADRESSE: 

Calle Ramon Areces S/N, Ramon Areces, Puerto Banus, Marbella 29660 ES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *