Knækbrød uden gluten fra Semper

Knækbrød uden gluten fra Semper

Glutenfrit knækbrød fra Semper

Jeg er ikke blevet bedt om at lave dette indlæg, men har fået knækbrødet i gave, og må derforhellere skrive reklame for en sikkerheds skyld.

Tidligere i sommer var jeg så heldig at indgå et samarbejde med Semper, hvor jeg her kunne prøve deres daværende nylancerede frøknækbrød. Jeg er så positivt overrasket over dette knækbrød og det er vitterligt det bedste glutenfrie knækbrød jeg har smagt, og derfor jeg ville skrive et lille indlæg om det.

Knækbrødet har jeg spist mange gange efterhånden, både som morgenmad, brunch, som tilbehør til aftensmad og derudover fungerer det også godt som en snack. På billederne nedenunder spiste jeg knækbrødet til en lækker hjemmelavet brunch med min veninde, og knækbrødet smager fantastisk med ost på, så det er altså værd at prøve.

Frøknækbrødet kommer i to varianter, sesam & chia og boghvede & solsikkekerner. Begge varianter smager rigtig godt, indeholder mere end 60% frø og kerner, er en god proteinkilde, har højt fiberindhold og er glutenfrit, vegansk samt laktosefrit.

En af grundene til, at jeg virkelig elsker dette knækbrød er, fordi det slet ikke smager glutenfrit. Det synes jeg nogengange glutenfrit brød kan, men dette har bare en god smag og er rigtig sprødt.

Tapas-aften med glutenfrit knækbrød fra Semper
Morgenmadsidé med knækbrødet

Jeg er meget taknemmelig for at måtte prøve knækbrødet af i sin tid og vil altså bare anbefale dig at prøve det, især hvis du ikke spiser gluten. <33

Hvis du mangler inspiration til andet glutenfri morgenmad, så kan du klikke lige HER og finde nogle af mine andre morgenmads opskrifter! ✨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *