Le Pain Quotidien NY

Le Pain Quotidien NY

Avokadomadder, bowls og meget andet lækkert!

Der findes rigtig mange steder med glutenfri mad i New York, og en af dem er Le Pain Quotidien. Er du på jagt efter et sundt men lækkert sted til enten morgenmad eller frokost, så ville jeg klart besøge Le Pain Quotidien. Der er her mulighed for at købe glutenfrit brød, og derudover vises det på menukortet, hvad der er glutenfrit og ikke. Udvalget er rigtig stort, så det er svært at vælge – jeg er ikke vandt til, at der er så meget at vælge i mellem når jeg har glutenallergi, men det er der virkelig her.

Efter min mening er kvaliteten af maden er rigtig høj, og det smager rigtig godt! Da jeg var i New York besøgte jeg stedet 2 gange, og begge oplevelser var gode. Jeg smagte deres Dragon smoothie bowl, som var helt fantastisk, og klart kan anbefales! Det glutenfrie brød de tilbyder smager virkelig godt, og jeg ville næsten ikke tro på, at det var glutenfrit. På besøg nummer to prøvede jeg deres glutenfrie brød med avokado og laks, hvilket også var vildt godt. Dette sted ligger også i Washington D.C., hvor jeg var efterfølgende, og der besøgte jeg det lige en gang mere. Hvad jeg fik på Le Pain Quotidien i Washington D.C., kan du se her.

Stedet ligger mange steder i New York, så hvor end du befinder dig, skal der nok være en af restauranterne tæt på. Dette er et sted, der efter min mening helt klart skal besøges!

Instagram: @lepainquotidien 

ADRESSE:

Se alle deres restauranter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *