Le Pain Quotidien

Le Pain Quotidien

Avokadomadder i Wasington D.C.

Hvis du har læst min guide om glutenfrie spisesteder i New York, så har du sikkert også set denne restaurant før. Du kan finde mit indlæg om samme sted, og hvilken oplevelse jeg havde på restauranten i New York lige her

Jeg er utrolig vild med Le Pain Quotidien, da der bl.a. er mulighed for at købe glutenfrit brød til din bestilling. Der er et kæmpe udvalg af mad for en glutenallergiker, eller bare jer som ikke har lyst til gluten. Jeg bestilte denne gang glutenfrit brød med avokado og æg, og det var rigtigt lækkert. Udover, at maden er rigtig god, så er stedet og atmosfæren også rigtig hyggelig. På Le Pain Quotidien i Washington D.C. havde jeg en god oplevelse på denne restaurant, og vil helt klart gerne tilbage 😋


Instagram: @lepainquotidien 

ADRESSE:

Se alle deres restauranter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *