Glutenfrit snack bord

Glutenfrit snack bord

Før i tiden synes jeg det var svært at finde glutenfrie snacks i supermarkederne, men også selv at finde på nogle. Dette har dog ændret sig nu, også i takt med, at flere supermarkeder sælger glutenfrie produkter – så det er virkelig dejligt. Det er altid lækkert at lave en lille servering med snacks, hvilket vi er ret glade for og derfor gør herhjemme. Jeg har nogle (glutenfrie) favoritter, som jeg gerne vil dele med dig, hvis du ligesom mig, har haft svært ved at finde på noget.

Jeg håber, at du kan bruge dette som inspiration, hvis du mangler idéer til glutenfrie snacks. Jeg er i hvert fald ret vild med denne blanding, da det hverken er for meget eller for lidt at dele med sin familie for eksempel.

De brøddippers som er på billedet er 100% glutenfri og smager fantastisk! Resten af min familie synes også rigtig godt om dem selvom de er glutenfrie. De kan blandt andet købes i Irma, koster 25kr og så er der ret mange i pakken. Til dem spiser vi ofte pesto eller humus, og det smager rigtig godt, så dem kan jeg klart anbefale!

Derudover er en god (glutenfri) snack rodfrugt chips, som vi også er vilde med. De smager overraskende godt synes jeg, og så er de lidt sundere end normale chips. Dem vi spiser er Irmas egne, og dem vil jeg også anbefale dig at prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *