Hjemmelavede fish fingers

Hjemmelavede fish fingers

Vi lavede i går rigtig gode hjemmelavede (og glutenfri selvfølgelig) fish fingers, og resultatet blev rigtig godt synes jeg. Det er længe siden jeg har fået noget der minder om fish fingers, fordi der jo er gluten i normal rasp. Det glutenfrie rasp, som vi brugte fungerede bare virkelig godt, så det er skønt. Den glutenfrie rasp kan forresten købes i Rema1000.

Til disse fish fingers lavede vi selvfølgelig hjemmelavede pommes, som blev rigtig gode og dertil vandmelon/feta salat, fordi det nu er sæson for vandmelon igen 💛 En rigtig god frisk salat til det lidt mere fede mad. Du kan finde min opskrift længere nede.

Ingredienser (4 pers):

Fingers:

  • 2 æg
  • 150 gram glutenfri rasp (kan købes i Rema1000)
  • 800 gram torsk
  • Becel og olie

Vandmelon salat:

  • 3 håndfulde blandet salat
  • Oliven olie
  • Ca. 1/2 vandmelon
  • 1/2 feta
  • 1 1/2 håndfuld mandler
  • Blomster til pynt

Kartofler:

  • Bagekartofler (6 stk ca.)

Dressing:

  • Link til dressingen lige HER.

How to:

Start med at forberede bagekartoflerne ved forvarme ovnen på 200 grader. Derefter skal kartoflerne skrælles, skæres i stave og lægges i et fad i olivenolie. De skal nu stå i ovnen i en times tid. Du kan med fordel blande dressingen sammen nu, så den kan stå i køleskabet i mens du forbereder resten. Du kan finde fremgangsmåden lige HER.

Hvis man er mere end 1 person kan den ene begynde på fisken og den anden på salaten. Hvis ikke kan du starte med salaten. Skær vandmelon ud i tern og hak mandlerne i store stykker. Herefter skylles salaten og lægges nederst i et fad. Jeg hældte en smule olivenolie henover salaten inden resten kommer på. Vandmelonen lægges nu oven på salaten og dette vendes forsigtigt rundt. Til slut skal fetaen drysses på (jeg bruger altid hænderne) og til sidst mandlerne. Jeg pyntede salaten med lidt madblomster, og så er salaten ellers klar, og smager bare rigtig godt!

Til slut kan dine fish fingers laves. Forbered to skåle med henholdsvis æg i den ene (skal piskes), og glutenfri rasp i den anden. Torsken skæres ud i den ønskede størrelse, og herefter kan du begynde at vende dine stykker torsk i æg og derefter i raspen. Når dette er gjort med alle stykkerne, skal de steges på panden i olie og becel på høj varme.

Tag dressingen ud af køleskabet, og så er det hele ellers klar. Jeg håber, at denne glutenfrie idé til aftensmad kan hjælpe dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *