Glutenfri brunch på Baryl

Glutenfri brunch på Baryl

Forleden besøgte jeg Baryl og prøvede deres brunch for første gang. Jeg havde den faktisk stående på min liste over brunch steder, som jeg gerne vil prøve, netop fordi de har glutenfrie muligheder. Jeg har glædet mig meget til at dele denne brunch oplevelse med dig, og synes det er så dejligt at kunne dele erfaringer, oplevelser og nye steder med dig, hvis du også leder efter nye og glutenfrie spisesteder.

Hvordan var Baryl?

Baryl er en virkelig hyggelig café som ligger på Østerbro. Da min bror og jeg besøgte Baryl sad vi udenfor, hvilket også var dejligt og hyggeligt. Baryl har en glutenfri brunchtallerken på menukortet, som jeg prøvede. Der kommer chiagrød med på denne tallerken, men jeg valgte skyr i stedet for, som også bare var helt fantastisk! Jeg er meget glad og positiv over dette besøg, da maden smagte virkelig godt og mættede godt. Derudover, var den glutenfrie tallerken på ingen måde kedelig, selvom det var uden brød! Bare fordi alt andet var så godt.

Min bror bestilte “Morgen Baryl”, som også var rigtig lækker! Det som bliver serveret på denne tallerken, er næsten det samme, som kommer på den glutenfrie tallerken, dog er brødet ikke med på den glutenfrie.

Generelt, er det rigtig gode tallerkener begge to. Vi var helt vilde med denne brunch, og jeg synes bestemt, at du skal prøve det, hvis du leder efter et nyt glutenfrit brunch sted. Jeg skal helt sikkert snart tilbage igen for også at prøve noget andet fra menuen – kæmpe anbefaling herfra!

Hvis du har lyst til at blive inspireret til flere glutenfrie brunch steder, kan du blandt andet finde min top 5 glutenfri brunch ved at klikke lige HER. Derudover kan du finde mere inspiration til glutenfrie caféer og restauranter i København andre lige HER. ✨

Du er velkommen til at følge med på min Instagram @christineheller, hvor jeg deler ud af glutenfri mad, hverdag og meget andet. Hav en skøn dag!

ADRESSE:

Århusgade 78, 2100 København

Instagram: @baryl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *