About

Hej alle <3

Mit navn er Christine Heller. Jeg er 21 år gammel og bor i Nordsjælland. Jeg er glutenallergiker, hvilket er grunden til, at jeg har startet denne blog op. Det kan være svært at finde steder at spise og mad at lave derhjemme, hvis man er ny i denne verden. Min hensigt med denne blog er, at jeg ønsker at give inspiration til dig, hvad enten du er interesseret i mad og sundhed eller interesseret i et liv med glutenfri kost.

På min blog kan du derfor finde diverse guides og idéer til en glutenfri livsstil, i både Danmark og i udlandet. Grunden til dette er også, at jeg har haft mange fødevarerallegier, samt mavesmerter siden jeg var 7 år gammel. Jeg døjer den dag i dag stadig med glutenallergi og mavesmerter ind i mellem, dog ikke lige så meget længere. Det har ikke været nemt for mig at finde mad ud fra mine specielle behov, og det er derfor, jeg gerne vil dele ud af den erfaring, jeg nu har fået for at hjælpe dig.

Da jeg ikke kendte til mine allergier, selvom jeg var blevet undersøgt hos læger og alternative behandlere, har jeg eksperimenteret med forskellige fødevarer, fordi jeg havde det dårligt hver dag. Jeg var derfor ikke særligt tit i skole tilbage i 8-9. klasse, fordi jeg var meget derhjemme, på hospitalet osv. Ingen tvivl om, at jeg har og har haft tendens til irritabel tyktarm, og vendepunktet var derfor for mig, da jeg startede på low FODMAP diæten. I dag har jeg det meget bedre pga. ændringerne i min kost, og jeg vil gerne dele mine idéer med jer <3

2 thoughts on “About

 1. Conni E Rann

  Hej Christine.
  Jeg kender til de problematikker du beskriver. Mine symptomer er startet i det “små” som helt ung og har så stille og roligt udviklet sig.
  Jeg glæder mig til at følge dig.
  Vh. Conni

  1. christineheller
   christineheller says:

   Hej Conni
   Det er jeg rigtig glad for! Jeg håber du kan bruge mine guides <3
   Kram Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *