The Bagel Co

Da jeg var i Magasin for lidt siden, var jeg på udkig efter en hurtig (glutenfri) frokost, og her fandt jeg ud af, at The Bagel Co har fået glutenfrie bagels! Jeg var ikke sikker på, om The Bagel Co havde fået glutenfrie boller, men jeg spurgte og heldigvis havde de. Jeg valgte en bagel med tunsalat, hvor der også var agurk, spinat, løg og tomat i. Jeg blev positivt overrasket og syntes, at den smagte virkelig godt. Den glutenfrie bagel er en smule mindre end de normale, men jeg blev i hvert fald stadig mæt. Jeg vil anbefale at prøve deres glutenfrie bagels, hvis du er i Magasin eller tæt på 🙌🏽

Jeg prøvede som sagt The Bagel Co i Magasin, men butikken ligger flere steder. Du kan finde en liste med alle The Bagel Co’s butikker lige her.

Instagram: @thebagelco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *