Hamborg

Hamborg

HAMBORG GUIDE

EAST

Jeg har været i Hamborg et par gange, og synes det er en virkelig hyggelig by. Under mine besøg har jeg været på jagt efter glutenfrie spisesteder og dermed oplevet, at der findes mange glutenfrie steder i Hamborg. En restaurant som jeg klart kan anbefale og havde en god oplevelse på var EAST. EAST tilbyder en masse forskelligt, og det er derfor også svært at vælge, hvad man ønsker. Jeg vil derfor mene, at det er et godt sted for glutenallergikere, da man ikke oplever et kæmpe udvalg de fleste steder. 

Jeg fik denne aften asiatisk, og det smagte virkelig godt! Personalet var søde og stemningen der er rigtig god. Derudover er der bare mega hyggeligt og en pæn indretning. Restauranten kan måske være lidt forvirrende at finde, da den ligger ved et hotel, bare så du er informeret 💛 

Befinder du dig i Hamborg, ville jeg klart besøge denne restaurant! 

ADRESSE:

East Hotel und Restaurant GmbH, Simon-von-Utrecht-Straße 31, 20359 Hamburg

RUDOLPH’S

Et andet lækkert sted i Hamborg med mulighed for glutenfrie retter er Rudolph’s. Denne restaurant er italiensk, og du kan derfor få en glutenfri pastaret, glutenfri pizza mm. Min familie og jeg delte en salat (glutenfri) til forret, og til hovedret fik jeg en glutenfri pizza, som smagte rigtig godt! Vi besøgte Hamborg i efteråret og sad derfor indenfor, men restauranten ligger ved en af kanalerne, så jeg vil anbefale at du sidder udenfor, hvis du besøger Hamborg i sommermånederne. 

ADRESSE:

Rudolph’s, Poggenmühle 5 20457 Hamburg (Am Kanal an der Ericusbrücke)

PALEDO

Udover lækker glutenfri aftensmad, ligger der mange brunchcaféer som tilbyder glutenfri mad i Hamborg. Et af mine yndlingssteder i byen er Paledo. Paledo ligger en smule udenfor centrum, men er klart et besøg værd! Der er et stort udvalg til glutenallergikere bl.a. chiagrød, overnight oats, bowls, bananpandekager og glutenfrit brød. Jeg bestilte en chiagrød, som kom diverse toppings, og til “dessert” delte min bror og jeg bananpandekager. Derudover, er det en rigtig hyggelig café, så atmosfæren er også god 💗

ADRESSE:

Paledo Mühlenkamp Mühlenkamp 1 – 22303 Hamburg

Mutterland City

Mutterland Cityer endnu en café, hvor det er muligt at få glutenfrit brød. Dette sted ligger tættere på centrum, og faktisk også tæt på hovedbanegården i Hamborg! Caféen er lille og jeg har oplevet, at den er meget populær, så jeg anbefaler, at du kommer en smule tidligere end andre. Det er et lækkert sted, og der er mulighed for at udskifte det normale brød til glutenfrit brød! Min oplevelse her har kun været god, dog er det ikke muligt at få for eksempel glutenfri pandekager eller andet sødt, men det andet glutenfrie de tilbyder, er stadig godt synes jeg. 

ADRESSE:

Mutterland Stammhaus, Ernst-Merck-Straße 9 | 20099 Hamburg, (St. Georg)

Deres andre restauranter kan du finde her

NORD COAST Coffee Roastery 

Nord Coast Coffee Roastery er endnu en café som tilbyder brunch med glutenfrie muligheder. Caféen ligger i centrum af Hamborg og er rigtig lækker! Dette sted er også populært, så jeg vil anbefale at du bestiller bord. Da jeg besøgte denne café fik jeg en acaibowl, som var rigtig fin, og til “dessert” delte min familie og jeg lækre glutenfrie pandekager, som var et kæmpe hit. Endnu et sted som jeg vil anbefale at prøve, da der er god mulighed for at få noget glutenfrit! 

ADRESSE:

Deichstraße 9, 20459 Hamburg 

Eppendorfer Baum 20, 20249 Hamburg

Café Gnosa 

Et andet godt brunchsted i Hamborg er Café Gnosa. Det er en hyggelig café med et sødt personale, som har styr på allergener. Jeg kunne her få glutenfrit brød til min æg og bacon, og her kom brødet varmt. Alt i alt en lækker glutenfri brunch med god kaffe til. Jeg synes klart, at det er et sted du skal besøge, da det er en god oplevelse. 

ADRESSE:

Lange Reihe 93, 20099 Hamburg, Tyskland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *