Madrid

Madrid

MADRID GUIDE

RAWCOCO 

Jeg er helt vild med Madrid, da det er en mega hyggelig by men samtidig storbysagtig. Jeg var kort Au Pair der i november 2019, og tog tilbage i december 2019 med min veninde fra Danmark. Med mig der ikke kan tåle gluten og min veninde som er veganer, var det spændende, hvad vi kunne finde at spise i Madrid.. 🙏🏼 Men vi lavede en god research, både hjemmefra og dernede, og her fandt vi blandt andet Rawcoco! Rawcoco har virkelig mange veganske og glutenfrie options på menukortet – så meget, at vi ikke kunne bestemme os for, hvad vi ville have. Et luksus problem, som ikke sker særligt ofte som glutenallergiker. 

Vi var rigtig vilde med Rawcoco og besøgte derfor restauranten to gange på vores tur. Jeg bestilte lækker glutenfrit brød med tilbehør begge gange, da det glutenfrie brød virkelig smagte godt! Min veninde prøvede almindeligt brød med vegansk tilbehør første gang og acaibowl + croissant (desværre ikke glutenfri croissant) anden gang. Generelt en rigtig god oplevelse på Rawcoco! Maden er fantastisk og indretningen er mega hyggelig – anbefaling herfra, hvis du skal til Madrid.

ADRESSE:

RAWCOCO, C/ Fernando el Santo 4, 28010 Madrid

Deres andres restauranter kan du finde her

Instagram: @rawcocogreenbar 

CELICIOSO

Celicioso er et bageri, som er 100% glutenfrit! Du kan finde bageriet et par steder i Madrid, og så ligger der et i Malaga og et i Marbella. Dette bageri er helt fantastisk, og de har også en hyggelig café, hvor man kan nyde deres mad. Menukortet er stort, så du kan blandt andet få glutenfri kage, glutenfri toast, glutenfri salat og meget andet. Derudover, er der også mange veganske og laktosefrie muligheder. 

Jeg har smagt en salat med barbecue kyllig + tilbehør der, og den var rigtig god! Ikke kedelig på nogen måde og med lækre ingredienser. Da jeg var der med min veninde, tog vi ind og fik kage og kaffe i vores shoppepause 😋 Jeg fik glutenfri gulerodskage og min veninde en vegansk brownie! De smagte virkelig virkelig godt, og dertil fik vi ingefærshots og kaffe på plantemælk. Jeg vil anbefale at prøve Celicioso enten til frokost eller, hvis du er på jagt efter glutenfrie desserter.

ADRESSE: 

C/ Hortaleza, 3 MADRID

Deres andres restauranter kan du finde her.

Instagram: @celicioso

Bunny’s Deli 

Endnu et lækkert morgenmad/brunch sted er Bunny’s Deli. Bunny’s Deli er en lille hyggelig café i Madrid, som er 100% vegansk, men de har mange glutenfrie muligheder. Endnu et perfekt sted, hvis man både jagter vegansk og glutenfrit. Det virker til at være et populært sted, så caféen var fyldt allerede ved 10 tiden. Vi valgte derfor at bestille morgenmaden take away og spise det i en park i solskinnet – mega dejligt også! Vi fik her (den bedste) kokosyoghurt med sirup, glutenfri granola, puffed quinoa, blåbær og banan! Det var et højdepunkt, da det smagte sindssygt godt, og jeg vil klart anbefale at prøve Bunny’s Deli, hvis du er i Madrid.

ADRESSE:

Calle San Gregorio 17, 28004 Madrid, Spain

Instagram: @bunnys_deli

Mercado San Miguel 

Mercado San Miguel er et hyggeligt madmarked i Madrid, som minder utroligt meget om Torvehallerne i København! Det er rigtig fint, og du kan finde meget slags mad derinde. Der er både tapas, drinks, fisk, is, bageri osv. 

Jeg fandt en lækker frugtbod, hvor man kunne købe en færdigblandet kop med frugt eller blande sin egen! Der var meget lækkert frugt, så jeg valgte at blande min egen, for at prøve noget forskelligt. Det var rigtig god frugt, som smagte dejligt og var friskt. Så, hvis du er glutenallergiker, er på tur i Mercado San Miguel og er snack sulten, så prøv deres lækre frugt <3 

ADRESSE:

Plaza de San Miguel, s/n 28005 Madrid

AVOCADO LOVE

Hvis du mangler inspiration til glutenfri frokost eller aftensmad i Madrid, så vil jeg anbefale Avocado Love! Denne restaurant er 100% glutenfri og også 100% vegansk. Jeg kunne derfor bestille alt fra menukortet.. det er ikke tit jeg oplever et menukort, der er 100% glutenfrit! Avocado Love er en rigtig hyggelig restaurant og maden er virkelig god. Min veninde fik burger med tilbehør, som selvfølgelig var vegansk og glutenfri. Jeg fik glutenfri friterede aubergine med blå spirulina humus! Meget fancy, men det lød spændende, og det smagte også virkelig godt. Endnu en anbefaling, hvis du mangler idéer til glutenfri frokost eller aftensmad i Madrid. 

ADRESSE:

Esquina con Marques de Santa Ana, 34. 28004 – Malasaña – Madrid

Instagram: @avocadolovemad

CARMENCITA bar

Carmencita bar er endnu et brunch sted i Madrid, som også tilbyder glutenfrit brød. Der er hos denne restaurant mulighed for at skifte noget ud på menukortet, hvis du ønsker det. Jeg fik her glutenfrit brød med pocheret æg, laks og avokado, og sweet potato fries til. Det var rigtig lækkert, og mættede også en del. Hos denne restaurant kan du fornemme den spanske stemning, da der kommer mange lokale, og selve indretningen er også meget spansk – så rigtig hyggelig restaurant. Endnu en restaurant jeg vil anbefale at prøve. 

ADRESSE:

Calle de San Vicente Ferrer, 51, 28015 Madrid

Instagram: @carmencita.bar 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *