ANGUS Muelle Uno

ANGUS Muelle Uno

Lækker mad og hyggelig stemning ved Malaga havn

Befinder du dig i Malaga, så anbefaler jeg at gå ned til havnen, hvor der ligger en masse restauranter. Den argentinske Angus er en af mine favoritter, fordi deres mad er super lækkert, og så synes jeg også, at det glutenfrie udvalg er rigtig fint. Jeg kan ikke spise fritterne på Angus, fordi de laver dem i den samme olie, som de frituresteger andre ting der indeholder gluten, hvilket er derfor jeg altid får en salat eller bagt kartoffel til mit kød. Det var lige lidt info ift. fritterne, hvis du nu er lige så allergisk som mig. Men jeg synes stadig, at en bagt kartoffel eller lækker salat er godt til kødet, som også bare er helt fantastisk! Klart et besøg værd, lige gyldig om du kan spise alt, eller er på jagt efter en glutenfri restaurant. 

Tjenerne er rigtig søde, hvis du har nogle spørgsmål allergener, og derudover har restauranten også et glutenfrit menukort, så der er altså styr på tingene. Jeg anbefaler også at booke bord, da jeg har oplevet, at det er et forholdsvis populært sted.

Et lille plus oveni den lækre madoplevelse er beliggenheden. Angus ligger ved Malaga havn, hvor der bl.a er den flotteste solnedgang, og så kan man også gå en tur ned til stranden efterfølgende. Generelt har jeg kun haft positive oplevelser på Angus, og er et af mine yndlings steder med glutenfrie options i Sydspanien.

Instagram: @angusmuelleunorestaurante

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *