Glutenfrie bananpandekager
Bananpandekager er en lækker snack eller et mellemmåltid, som du kan lave glutenfrit. Jeg har lavet det flere gange og fuldt forskellige opskrifter, men nu har jeg mixet min egen opskrift sammen på glutenfrie bananpandekager, og de blev utrolig gode! Jeg vil klart lave denne opskrift i fremtiden, da de smager dejligt, er sunde og på ingen måde er tørre. Der er intet sukker eller andet usundt i, så det er fantastisk! Du finder min opskrift nedenunder.
Glutenfrie bananpandekager (ca. 22 stk):
- 3 modne banaer
- 3 æg
- 30g havregryn
- 50g boghvedemel (el. mandelmel, rismel fx)
- 2-3 tsk kanel
- 2 tsk bagepulver
How to:
Først moser du de 3 bananer i en skål for sig, og når dette er gjort, putter du de glutenfrie havregryn, æg og kanel ned til bananerne. Bananerne, havregryn, æg og kanel piskes nu sammen. Efterfølgende piskes boghvedemelen lidt ad gangen i denne blanding. Din dej er nu klar til at komme på panden. Steg bananpandekagerne i kokosolie (el. andet fedtstof) på god varme. ENJOY 😍
Her er et par eksempler på, hvordan jeg har lavet og “pyntet” mine bananpandekager. Det er godt at lave som dessert til en brunch, da de er sunde men rigtig lækre. Derudover har jeg også lavet dem som en lækker eftermiddagssnack, hvilket også er rigtig lækkert.
[…] Udover disse havrepandekager, har jeg en opskrift på bananpandekager, som du kan finde lige HER. […]