Sushi bowl
Vi er rigtig glade for hjemmelavede sushi bowls herhjemme, og laver det derfor relativt ofte. De smager virkelig godt, og du kan tilsætte lige de ingredienser, som du godt kan lide. Jeg har skrevet vores opskrift på sushi bowls længere nede. Denne kombi synes vi rigtig godt om, og så er retten desuden 100% glutenfri og sund.
Ingredienser (4 pers):
- 600 gram laks
- 350 gram sushi ris
- 1 pakke grønne bønner
- Ca. 1/2 agurk
- 1 pose edamame bønner
- 2 x avokado
- 1 x hjertesalat
- 5 x forårsløg
- Sesamfrø
- 1 håndfuld koriander
- Dressing – find opskriften HER.
- Glutenfri soja sauce (kan købes i Irma)
How to:
Start med at forbered sushi risene, da de skal have længst tid. I mens risene er i gang kan du begynde at skære laksen i små stykker, da dette også tager lidt tid.
Efterfølgende skal alle grøntsager skylles og skæres og derefter i forskellige skåle. Det er generelt forberedelsen der tager tid ved denne ret, så man kan med fordel være to der gør det hele klar. Opskriften på den dressing vi hælder henover vores bowls kan finde lige HER. Når risene og laksen er færdig samt alle grøntsagerne er skåret, er alt klar, og I kan lave jeres bowls.
Jeg håber, at du kan bruge opskriften og har lyst til at prøve den.