Chiagrød og glutenfrie overnight oats

Chiagrød og glutenfrie overnight oats

Jeg elsker morgenmad, og kan derfor godt lide at gøre lidt ekstra ud af det. Jeg synes, at chiagrød er virkelig lækkert, det mætter det længe og er 100% glutenfrit! Derudover synes jeg, at det perfekt til de morgener, hvor du måske har travlt. Du kan nemlig forberede chiagrøden aftenen inden, og bare tilføje de toppings som du ønsker morgenen efter. Det fede er, at du kan lave chiagrøden med den smag du foretrækker samt de toppings du vil have – det er kun op til dig selv, hvad du godt kan lide <3 Jeg har nedenfor skrevet de ingredienser, som jeg bruger til min chiagrød!

Chiagrød sammen med min veninde lavet af chiafrø og havremælk. Toppet med en masse frugt, peanutbutter, puffet quinoa, mandler og mørk chokolade.

Min yndlings chiagrød: 

 • 2-3 spsk chiafrø
 • 2 dl mandelmælk (el. andet plantemælk) 
 • 1 tsk kanel 

Disse ingredienser blandes sammen og står i køleskabet natten over. Næste morgen er din chiagrød klar, og så kan du putte dine yndlings toppings på!

Mine favorit toppings:

 • Æble
 • Blåbær 
 • Mandler 
 • Kokosflager 
 • Peanutbutter 
 • Hjemmelavet glutenfri granola (du kan finde opskriften her

Glutenfrie overnight oats: 

Jeg tilføjer ofte glutenfri havregryn til min “chiagrød”, så det bliver overnight oats. Overnight oats kan også laves uden chiafrøene, hvis man har lyst til det. Jeg bruger helt samme ingredienser som min chiagrød, blot med glutenfri havregryn også – jeg har skrevet min opskrift nedenfor <3

Dette synes jeg også smager virkelig godt, og så mætter det længe! Ligesom chiagrøden kan du tilføje lige de toppings, som du vil have og har derhjemme. Grøden smager i selv også rigtig godt synes jeg.

Min overnight oats: 

 • Chiafrø
 • Glutenfrie havregryn 
 • Mandelmælk
 • Kanel 

One thought on “Chiagrød og glutenfrie overnight oats

 1. Mine 5 idéer til god og nem glutenfri morgenmad - Christine Heller

  […] Opskriften på min chiagrød finder du lige HER. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *