Glutenfrie fastelavnsboller

Nu hvor det er fastelavn, vil jeg dele en lækker opskrift på glutenfrie fastelavnsboller med jer. For første gang har vi bagt hjemmelavet GLUTENFRIE fastelavnsboller herhjemme med en opskrift af H.U.G bageriH.U.G bagerier derudover en bager, som er 100% glutenfri og også nyåbnet beliggende på Østerbro. 

Jeg faldt over denne opskrift, da jeg søgte på hjemmelavet glutenfrie fastelavnsboller, og synes de så rigtig gode ud – hvilket de bestemt også er! Nu er det godt nok flere år siden jeg har spist almindelige fastelavnsboller på grund min glutenallergi, men efter min mening er disse fastelavnsboller bedre end dem man køber 😍. Det fede er også, at man med disse selv kan bestemme fyldet. Da jeg først prøvede disse fastelavnsboller af, lavede jeg dem kun med kagecreme og tilføjede selv kakao i glasuren. Da jeg måtte prøve dem anden gang, puttede jeg både kagecreme og nutella i – SÅ lækkert – og derfor almindelig glasur på toppen.

Efter min mening er disse fastelavnsboller helt fantastisk gode, og jeg vil derfor anbefale at prøve denne opskrift fra “Helt uden gluten” <3

Instagram: @h.u.g.bageri 

ADRESSE:

Øster Farimagsgade nr. 20, 2100 København Ø 

One thought on “Glutenfrie fastelavnsboller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *