Simpel og glutenfri påskemenu
Nu det er påske vil jeg dele det, som vi stiller på påskebordet og som selvfølgelig også er glutenfrit. Det er en lille smule anderledes i år, da vi jo kun må være hjemme og derfor er 4. Jeg synes dog alligevel, at vi fik lavet lidt lækkert, som jo altid kan bruges igen næste år <3 Vi lavede et større påskebord til frokost, og derfor kun lidt til aftensmad. Du kan se menuen længere nede.
Påskefrokost (4 pers):
Tunsalat:
Lavet på 2 dåser tun, 2 spsk mayo, salt og peber. Dertil 4 smilende æg med karse, cherrytomater og forårsløg.
Ål med røræg:
1 ål med røræg til lavet på 4 æg.
Tilbehør:
- Emmentaler
- Spansk gedeost
- Brie
- Trøffelpølse
- Pesto
- Humus
- Oliven
- Glutenfrit brød fra H.U.G bageri. Læs mere om H.U.G på min blog lige HER.
- Snaps til dem der kan tåle gluten 👍🏼
Stjerneskud:
Ingredienser:
- Glutenfrit brød fra H.U.G bageri.
- 400 gram rødspætte
- 1 æg
- 50 gram glutenfri rasp
- Becel og olivenolie
- 300 gram rejer
- 100 gram stenbiderrogn
- Karse
- Citron
How to:
Det er egentligt ret simpelt at lave dette stjerneskud, da de forskellige ingredienser bare skal gøres klar. Det eneste der skal tilberedes er fiskefileterne. Her piskes ægget i en skål og den glutenfrie rasp hældes i en anden skål. Start en pande op på max varme med becel og olie. Tag en efter en dine fiskefileter og vend dem i ægget, så rasp og derefter lægges de på panden. Når disse er stegt og resten af tilbehøret er stillet frem, kan I lave jeres stjerneskud. Jeg synes det er så lækkert, at der nu findes glutenfri rasp, så man for eksempel kan få et lækkert stjerneskud. Enjoy og god påske 💛