Simpel og glutenfri påskemenu

Simpel og glutenfri påskemenu

Nu det er påske vil jeg dele det, som vi stiller på påskebordet og som selvfølgelig også er glutenfrit. Det er en lille smule anderledes i år, da vi jo kun må være hjemme og derfor er 4. Jeg synes dog alligevel, at vi fik lavet lidt lækkert, som jo altid kan bruges igen næste år <3 Vi lavede et større påskebord til frokost, og derfor kun lidt til aftensmad. Du kan se menuen længere nede.

Påskefrokost (4 pers):

Tunsalat:

Lavet på 2 dåser tun, 2 spsk mayo, salt og peber. Dertil 4 smilende æg med karse, cherrytomater og forårsløg.

Ål med røræg:

1 ål med røræg til lavet på 4 æg.

Tilbehør:

  • Emmentaler
  • Spansk gedeost
  • Brie
  • Trøffelpølse
  • Pesto
  • Humus
  • Oliven
  • Glutenfrit brød fra H.U.G bageri. Læs mere om H.U.G på min blog lige HER.
  • Snaps til dem der kan tåle gluten 👍🏼

Stjerneskud:

Ingredienser:

  • Glutenfrit brød fra H.U.G bageri.
  • 400 gram rødspætte
  • 1 æg
  • 50 gram glutenfri rasp
  • Becel og olivenolie
  • 300 gram rejer
  • 100 gram stenbiderrogn
  • Karse
  • Citron

How to:

Det er egentligt ret simpelt at lave dette stjerneskud, da de forskellige ingredienser bare skal gøres klar. Det eneste der skal tilberedes er fiskefileterne. Her piskes ægget i en skål og den glutenfrie rasp hældes i en anden skål. Start en pande op på max varme med becel og olie. Tag en efter en dine fiskefileter og vend dem i ægget, så rasp og derefter lægges de på panden. Når disse er stegt og resten af tilbehøret er stillet frem, kan I lave jeres stjerneskud. Jeg synes det er så lækkert, at der nu findes glutenfri rasp, så man for eksempel kan få et lækkert stjerneskud. Enjoy og god påske 💛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *