Sunde og lækre banancookies
Her kommer en idé til en lækker snack, nemlig banancookies. Jeg er kommet på denne idé, da vi herhjemme havde noget meget modne bananer liggende, som skulle bruges. Jeg tænkte derfor det kunne være en god idé at dele, hvordan jeg bruger disse “rester” og dermed give dig lidt inspiration.
Disse banancookies er lavet på kun 3 ingredienser og på meget kort tid! Jeg har set dette flere steder, og blev nødt til at prøve mine egne. Jeg ville også gerne lave noget andet end bananbrød, som jeg har bagt flere gange når de modne bananer skulle bruges. 🙏🏼
Det glutenfrie og lækre bananbrød som jeg snakker om, kan du finde opskriften på lige HER.
Opskriften på disse banancookies finder du længere nede.
Ingredienser (ca. 18 små cookies):
- 3 modne bananer
- 3dl glutenfri havregryn
- 60g mørk chokolade
How to:
Start med at tænde ovnen på 180 grader. Bland nu de 3 bananer i en skål sammen med havregrynene. Når dette er blandet godt sammen og har fået en sammenhængende konsistens hakkes chokoladen på et bræt. Jeg kan godt lige stykkerne lidt store – hellere for store end for små, når de skal i cookies. Når chokoladen er hakket vendes det i blandingen med banan og havregryn. Fordel nu massen i små cookies på en bradepande med bagepapir. Mine banancookies blev gode og sprøde efter ca. 12-14 minutter i ovnen.
Jeg håber, at du kan bruge denne opskrift! Disse banancookies fungerer godt som en snack, både derhjemme eller på farten, men også som en sund og lækker dessert. 💛
[…] er en rigtig lækker snack, og derudover er den sund og rigtig nem at lave. Du kan finde opskriften HER, hvis du har lyst til at bage dem. Til min cookie lavede jeg en kop kaffe, som jeg virkelig elsker […]