Glutenfrie boller og kage

Glutenfrie boller og kage

Hvis du skal holde fødselsdag og mangler inspiration til glutenfrit bagværk, så har jeg nogle idéer. Jeg har blandt andet lavet disse glutenfrie boller et par gange nu, og jeg er virkelig vild med dem. Det er en opskrift af Frederikke Wærens, som laver sine egne opskrifter. Hendes glutenfrie boller er rigtig gode og smager som normale boller! At lave glutenfrie boller, der ikke smager “mærkeligt” har været svært synes jeg, men hendes opskrift skuffer bestemt ikke. 

Jeg vil anbefale, at du tjekker hendes opskrift ud på disse glutenfrie boller og prøver dem, hvis du for eksempel skal holde fødselsdag. De er rigtig gode! Du kan finde opskriften lige her.

Hvis du ud over glutenfrie boller mangler inspiration til glutenfrit bagværk, så vil jeg anbefale at prøve denne glutenfri brownie– også en opskrift af Frederikke Wærens. Denne brownie smager utroligt godt og den er også nem at lave. Du kan finde Frederikkes opskrift på denne glutenfrie brownie her

Jeg bagte denne brownie til min mors fødselsdag, hvilket fungerede godt, da den er hurtig at lave, og smager alt for godt! Derudover lavede jeg jordbær med chokolade til, som også var rigtig godt til. 

Skal du holde fødselsdag med boller og kage, eller blot mangler inspiration, så vil jeg anbefale, at du prøver disse to opskrifter fra Frederikke Wærens. Begge opskrifter er super lækre og nemme <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *