The Breakfast Club

Hvis du befinder dig i London, og mangler et lækkert sted at spise brunch, så vil jeg anbefale The Breakfast Club. The Breakfast Club har et stort menukort, og der er derfor mange glutenfrie muligheder! Jeg spiser der hver gang jeg er i London, da jeg synes rigtig godt om det, specielt på grund af de mange glutenfrie muligheder. Deres glutenfrie brød er rigtig godt og crispy, og så smager det dejligt. Det eneste som restauranten stadigvæk ikke havde, da jeg var der sidste gang i sommeren 2019, er glutenfrie pandekager. Men man kan da håbe, at det kommer på et tidspunkt 🙏🏼 Stedet er meget populært, og jeg har derfor oplevet ventetid. Jeg vil derfor anbefale, at du kommer i god tid, så du er sikker på at få et bord. 

Jeg synes helt sikkert, at du skal prøve The Breakfast Club, da det er en god restaurantoplevelse efter min mening <3 Det ligger heldigvis mange steder i London, så der burde være mulighed for at få et bord. 

Hvis du befinder dig i London, og mangler et lækkert sted at spise brunch, så vil jeg anbefale The Breakfast Club. The Breakfast Club har et stort menukort, og der er derfor mange glutenfrie muligheder! Jeg spiser der hver gang jeg er i London, da jeg synes rigtig godt om det, specielt på grund af de mange glutenfrie muligheder. Deres glutenfrie brød er rigtig godt og crispy, og så smager det dejligt. Det eneste som restauranten stadigvæk ikke havde, da jeg var der sidste gang i sommeren 2019, er glutenfrie pandekager. Men man kan da håbe, at det kommer på et tidspunkt 🙏🏼 Stedet er meget populært, og jeg har derfor oplevet ventetid. Jeg vil derfor anbefale, at du kommer i god tid, så du er sikker på at få et bord. 

Jeg synes helt sikkert, at du skal prøve The Breakfast Club, da det er en god restaurantoplevelse efter min mening <3 Det ligger heldigvis mange steder i London, så der burde være mulighed for at få et bord. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *