3 idéer til glutenfri frokost

3 idéer til glutenfri frokost

Så gik der alligevel en smule tid siden mit sidste indlæg. Der er sket meget siden januar – blandt andet, at jeg måtte en tur på hospitalet, så det er blandt andet en af grundene. Jeg blev meget syg, havde også mavepine som aldrig mærket før og derfor tog jeg selvfølgelig til lægen. Helt kort, skyldes alt dette en maveinfektion, som desværre havde været der i noget tid, hvilket resulterede i, at jeg blev så syg. Det medførte ikke det største overskud, men jeg er klar igen og har set frem til at skrive en masse indlæg og give inspiration til dig!

Jeg vil her dele nogle idéer til en glutenfri frokost, da jeg kan huske, at jeg selv synes det var svært at finde på noget, da jeg var ny i denne verden. I dette indlæg har jeg samlet nogle idéer til frokost der kan laves derhjemme men også glutenfri frokost udefra. Jeg håber, at du leder efter noget som ikke er besværligt, for det er netop det jeg ønsker, at det ikke skal være.

Lækre glutenfrie madder:

Du skal helt sikkert prøve de her madder, hvis du spørger mig. Det er med det mest lækre og luftige glutenfrie brød fra HUG bageri i København. Kender du ikke til HUG har jeg skrevet et indlæg om bageriet lige HER. Jeg spiste her på den ene skive spinat, avocado, et smilende æg, salt, peber og karse – så godt!

Derudover på den anden skive – hummus, basilikumpesto fra Meyers, avocado, salt, peber og cherry tomater. Virkelig også en lækker og cremet kombination. Hvis du er løbet tør for idéer til, hvad der skal på dit glutenfrie brød, så lover jeg dig, at det her smager himmelsk!

Jeg har skrevet et indlæg om glutenfrie avokado toasts lige HER, hvis du vil have mere inspiration til glutenfrie madder.

Glutenfrie bowls fra Kcal Factory:

Jeg har fundet et nyt og rigtig lækkert sted, som sælger forskellige bowls og også sandwiches (deres sandwiches er dog ikke glutenfrie). Du kan købe salater som er mixet og bestemt på forhånd, eller mix din egen. Indtil videre har jeg prøvet “tuna pearl” og “the mexican”, hvilket er dem, som er vist på billederne. Begge var en rigtig god oplevelse, de mætter godt og har en god smag. I forhold til størrelsen på salaten synes jeg også, at det er en rigtig fin pris.

Jeg kan virkelig anbefale dig at prøve en salat fra Kcal Factory, hvis du er glutenallergiker/glutenintolerant, men selvfølgelig også bare, hvis du vil prøve noget nyt! Varm anbefaling herfra. Du kan derudover finde inspiration til andre glutenfrie bowls og min oplevelse af det lige HER.

ADRESSE:

Du kan finde restaurantens forskellige lokationer lige HER.

Instagram: @kcalfactory

Nem salat og glutenfri toasts med laks:

Endeligt har jeg en idé til en frokost bestående af salat samt brød. Det kan varmt anbefales at lave en salat bestående af spinat, rucola, cherry tomater, agurk, avocado samt hytteost – dejlig friskt og smager virkelig godt. Derudover en glutenfri toast bestående af laks, hytteost, radiser, avocado, salt og peber. Det er bestemt ikke kedeligt og smager bare godt på glutenfrit brød, igen fra HUG. Du kan også altid fravælge eller tilvælge nogle ingredienser! Prøv det, og du vil ikke blive skuffet. 🙏🏼

Jeg håber meget, at du fik lidt inspiration til en glutenfri kost! Du er også altid velkommen til at følge med på min instagram @christineheller, hvor jeg ofte deler mad, men også mit hverdagsliv. ✨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *