Glutenintolerant, glutenfri kost, inspiration og guides til DIG

Glutenintolerant, glutenfri kost, inspiration og guides til DIG

Velkommen tilbage til mit lille univers som glutenintolerant, og tak fordi du endnu en gang er klikket ind på min side!

UPDATE

Det er noget tid siden jeg postede mit sidste indlæg, og det er simpelthen, fordi jeg ikke havde tiden pga. nyt arbejde og dermed mistede jeg også engagementet. Jeg har de sidste par måneder tænkt tilbage på mine indlæg, skriveriet og savnet tiden med bloggen. Jeg savner at dele ud af mine erfaringer med en glutenfri kost, spisesteder osv., og det vil jeg gerne lave om på nu ✨

Jeg sidder nu med et andet job, som jeg tidligere har haft, men ikke i samme omfang. Jeg vil derfor rigtig gerne lave god mad og skrive indlæg, når jeg ikke sidder med det arbejde. Det håber jeg, at du er klar på, for det er jeg!

Glutenintolerance, rutiner, inspiration

Der har siden sidst været flere episoder, hvor min mave har reageret på et eller andet – om det var for meget af en specifik madvare, for lidt motion eller noget helt tredje..

Jeg har fundet mine veje til at slippe af med oppustetheden, nye rutiner og andet, som jeg rigtig gerne vil dele. Du kan også læse min historie med uforklarlige mavesmerter, hospitalsbesøg mm. lige HER.

På trods af hele den nuværende situationen, var jeg så heldig at nå et smut til Mallorca i sommers (2020), og har derfor en masse nye lækre og glutenfrie spisesteder at dele med jer, når rejsemulighederne melder sig igen! Derudover glæder jeg mig bare til at lave ny, lækker og nemme glutenfrie retter, som jeg håber kan hjælpe dig. Jeg har i tankerne at lave nogle videoer af det mad jeg laver, så det håber jeg, at du glæder dig lige så meget til, som jeg gør! Jeg vil til at starte med dele videoerne på min Instagram @christineheller, så hop endelig derover, hvis det har nogen interesse.

Mad inspiration

Nedenfor er lidt billeder fra min glutenfrie kost gennem det sidste halve år, hvor der har været stilhed herinde ✨

2021 skal nok blive et godt år – glæd dig til en masse indlæg samt videoer om glutenfri kost, livsstil og meget mere. Husk du også kan følge med på min Instagram @christineheller, hvor jeg ofte poster mad, livsstil, hverdagsting mm.

Forsinket GODT NYTÅR 💗

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *