Hvad jeg spiser på en dag 2 – glutenfrit

Hvad jeg spiser på en dag 2 – glutenfrit

Jeg vil endnu en gang vise, hvad jeg spiser på en normal dag som glutenallergiker, da flere af jer syntes godt om mit seneste “Hvad jeg spiser på en dag” indlæg. Jeg er glad for at kunne give inspiration til glutenfrie måltider, og kan selv huske, hvor svært det nogle gange var at finde på noget nyt!

Mine dage er aldrig ens, og nogle gange er jeg mere sulten end andre dage, så dette er bare et eksempel på en tilfældig dag. Jeg håber, at du får lidt inspiration ✨

Morgenmad:

Jeg er blevet ret vild med yoghurt, granola og bær, og spiser derfor ofte det til morgenmad. Det er super nemt, friskt og smager virkelig godt, synes jeg, og er perfekt, hvis man ikke har så meget tid om morgenen.

Jeg spiser laktosefri yoghurt med min hjemmelavede granola, som du finder opskriften på lige HER, bananskiver og frosne hindbær. Denne blanding er ret simpel men smager så godt, og vil helt klart anbefale dig at prøve det!

Snack:

Som snack spiste jeg en af mine hjemmelavede banan cookies, som jeg havde bagt dagen forinden, og den smagte stadig rigtig godt dagen efter. Det er en rigtig lækker snack, og derudover er den sund og rigtig nem at lave. Du kan finde opskriften HER, hvis du har lyst til at bage dem. Til min cookie lavede jeg en kop kaffe, som jeg virkelig elsker 💛

Frokost:

Avocado toast er en af mine absolut favoritter, og er helt perfekt som frokost! Jeg lavede min avocado toast med glutenfrit brød fra Fria, som er et svensk mærke, og som blandt andet kan købes i REMA 1000. Kæmpe anbefaling af glutenfrit brød, da det smager virkelig godt! Jeg ristede dette brød, kom pesto, 1/2 avocado, 1 spejlæg og cherry tomater på – bedste blanding, hvis du spørger mig!

Jeg har derudover flere opskrifter på avocado toasts lige HER, hvis det har interesse.

Snack 2:

Som eftermiddagssnack elsker jeg æble og mandler, hvilket jeg spiste i dag. Jeg synes det er et godt mix og så elsker jeg saltede mandler! Nem og sund snack, hvis man bliver lidt sulten.

Aftensmad:

Vi havde en stor rest kartofler tilbage herhjemme og besluttede derfor at lave en god dansk kartoffelsalat. Det er bare så lækkert, og forholdsvis nemt, da kartoflerne er kogt dagen forinden. Dertil elsker vi at spise grillpølser, hvilket vi selvfølgelig gjorde igen i dag også.

Langelænder grillpølser er glutenfrie, hvis du er i tvivl om, hvilke du kan spise. Dem vil jeg klart anbefale, da de smager rigtig godt. Dette er også et perfekt sommermåltid 🙏🏼

ENGLISH VERSION

What I eat in a day 2 – glutenfree

It seemed like a lot of you liked my recent post about “What I eat in a day”, which is why I have done a new one. I really like sharing some inspiration for glutenfree food because I remember how difficult it might be.

I never eat the same and some days I am more hungry than other days, so this is just an example of a random day. I hope you will get some inspiration and try out some of the meals ✨

Breakfast:

I often eat yoghurt with granola and berries because I really have an obsession with it. I think it is super simple, fresh and tastes really good. Also perfect if you are busy in the morning.

I eat lactose free yoghurt with my homemade glutenfree granola (you can find my recipe HERE), banana and frozen raspberries. It is a simple mix but it is very yummy and I will definitely recommend you trying it!

Snack:

As a snack I had a homemade banana cookie, which I made the day before, but it tasted very good today as well. It is a healthy, delicious and easy snack, and if you would like to try it, you can find my recipe HERE. With my cookie I had a cup of coffee, which I really like 💛

Lunch:

Avocado toast are one of my faves and perfect for lunch too! I made my toast with glutenfree bread from the Swedish company “Fria”, and I really recommend trying it if you have the possibility to buy it where you live. I toasted it and topped with pesto, 1/2 avocado, 1 fired egg and cherry tomatoes – best combo if you ask me!

If you are interested in seeing more avocado toast recipes/ideas from me, you can find it HERE.

Snack 2:

As a afternoon snack I had apple and almonds. I love roasted almonds and generally I love this mix. It is easy and healthy if you are hungry during the day.

Dinner:

We had some potato leftovers from the day before and decided to make the danish “potato salad”. It tastes very good and is quite simple to make because the potatoes already are cooked. We love having grilled sausages with the potato salad, which we had today as well.

A few companies have glutenfree sausages. In Denmark “Langelænder” has glutenfree sausages. I will 100% recommend you trying this, it is so good and perfect for a summer evening too 🙏🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *