Morgenmad på Frede og Vester’s

Morgenmad på Frede og Vester’s

Glutenfri morgenmad på Frederiksberg

Jeg vil lige dele en super hyggelig café med dig. Måske du kan blive inspireret til et lille weekends cafébesøg! På denne café er der selvfølgelig lidt glutenfrie muligheder, og jeg er kun positiv over mine besøg, så derfor vil jeg rigtig gerne dele det!

Frede & Vester’s ligger på Frederiksberg og indretningen indenfor er seriøst hyggelig og derudover er det også skønt at sidde udenfor, som en anden hyggelig fortovscafé.

Denne sommerdag bestilte jeg en morgenmadstallerken bestående af peanut butter chiagrød toppet med granola friske bær og så deres hjemmelavet nutella! Det var seriøst lækkert. Dertil var en avocadomad og her vælger du blot glutenfrit brød. Frede & Vester’s har palæobrød og det smagte virkelig dejligt til chiagrøden.

Min veninde bestilte 2 x avocadomadder på glutenfrit brød, hvilket også var et hit.

Også dejligt at tage forbi til en kop kaffe, som jeg blandt andet gjorde en vinterdag.

Der er generelt bare mega hyggelig stemning på caféen og så med lækker morgenmad bliver det ikke bedre. Personalet er gode til at håndtere allergier samt svare på spørgsmål omkring dette. Jeg synes i hvert fald, at det er værd at prøve, hvis du befinder dig i Frederiksberg området eller bare vil prøve det af selvfølgelig. ✨

ADRESSE:

Smallegade 22, 2000 Frederiksberg

Instagram: @fredeogvesters

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *