Salat bowl med stegte kikærter
Dette er en ret, som ikke kun er en god idé til frokost, men også aftensmad. Jeg lavede dette til frokost, da vi havde rester fra pitabrød aftenen inden. Den opskrift kan du forresten læse her. Vi havde en smule af alle grøntsagerne, kylling samt dressing tilbage, hvilket var derfor jeg lavede denne blanding til frokost. Udover resterne tilføjede jeg græskarkerner og stegte kikærter til – rigtig lækkert. Opskriften er skrevet nederst.
Jeg vil anbefale at lave dette til frokost, hvis du har rester, og evt. til aftensmad, hvis alle grøntsager skal laves ” fra bunden”.
Salatbowl:
- Salat
- Majs
- Agurk
- Tomat
- Edamamebønner
- Rødløg
- Forårsløg
- Hjemmelavet dressing lavet af creme fraiche, frisk bredbladet persille, 1 fed hvidløg, 1 tsk olivenolie, salt og peber.
- Kylling marineret i paprika, tørret koriander og lidt chilipulver
Stegte kikærter:
- Kikærter
- Olivenolie
- Paprika
- Tørret koriander
Kikærter – how to:
Hæld først vandet fra kikærterne. Put en smule olivenolie på panden og tænd på 8. Kikærterne lægges på panden, og efter 2 min. ca. skrues der ned på 5. Paprika og tørrede koriander drysses udover kikærterne, og så skal der bare vendes i det løbende. Hvis du vil have mere fut i, så skruer du bare op. Når kikærterne har en flot gylden farve, er de done!
[…] Jeg lavede denne salat til frokost, fordi vi havde rester af tunsalat og kikærter tilbage samt et smilende æg. Tunsalaten er lavet af tun, mayo, salt og peber, så dette laves først og sættes derefter i købeskabet, så det kan blive lidt koldere. Dernæst steges kikærterne, og du kan finde fremgangsmåden på dette lige HER. […]